Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΑΧ για το πολύ δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι με αντίπαλο την Νίκη Λευκάδας καθώς επέστρεψε και η Αγγελική Βιντσιλαίου που ξεπέρασε τον τραυματισμό της.

Η ομάδα μας βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και δείχνει έτοιμη να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών ξεπερνώντας τις δυο συνεχόμενες ήττες παρόλο που η ομάδα της Νίκης είναι εξαιρετικά δύσκολος αντίπαλος καθώς διαθέτει εμπειρία στην κατηγορία και ποιότητα.

Για το παιχνίδι η αρχηγός της ομάδας μας και πρώην παίχτρια της Νίκης Μαντώ Ψυχογιού δήλωσε. ” Πρόκειται  για ένα ιδιαίτερο και πολύ δύσκολο ματς , θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα συγκεντρωμένες απέναντι στην ομάδα της Λευκάδας η οποία είναι σκληρή και ανταγωνιστική. Θέλουμε να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από δυο ήττες και με την στήριξη του κόσμου μας πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε”

Το σημαντικό παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Εθνικό στάδιο Χανίων (ΕΑΚ) την Κυριακή στις 12″00 το μεσημέρι και αναμένεται να το παρακολουθήσει πολύς κόσμος και το γήπεδο να είναι για μια ακόμη φορά κατάμεστο. Για όσους δεν καταφέρουν να έρθουν στο γήπεδο θα υπάρχει ζωντανή διαδικτυακή κάλυψη του αγώνα από το κανάλι της ομάδας μας στο YOUTUBE .

ΟΑΧ ΝΙΚΗ Λευκάδας ώρα 12″00 Εθνικό στάδιο Χανίων.

Διαιτητές. ” Χρηστίδης Π., Ορφανός Ιορδ. , Σιδερής.”