Λίγες μέρες πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων τόσο για τις γυναίκες μας όσο και για τους άνδρες μας η προπώληση των καρτών διαρκείας συνεχίζεται… Οι κάρτες διαρκείας ισχύουν για τα παιχνίδια πρωταθλήματος και κυπέλλου της ομάδας γυναικών μας όσο και για τα παιχνίδια των ανδρών μας στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ.

Οι κάρτες διαρκείας χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες.

1) RED άξιας 30€   Δικαίωμα παρακολούθησης όλων των αγώνων πρωταθλήματος και κυπέλλου της Α1 κατηγορίας Γυναικών καθώς και του πρωταθλήματος Ανδρών της Ε.ΚΑ.Σ.Κ.

2) BLUE/ οικογενειακό άξιας 50€   Δικαίωμα παρακολούθησης όλων των αγώνων κυπέλλου και πρωταθλήματος της Α1 εθνικής κατηγορίας γυναικών, καθώς και των αγώνων πρωταθλήματος ανδρών στο τοπικό της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. για όλα τα μέλη κάθε οικογένειας (max τρία μέλη).

3) GOLD άξιας 100€    Δικαίωμα παρακολούθησης όλων των αγώνων κυπέλλου και πρωταθλήματος της Α1 εθνικής κατηγορίας γυναικών, καθώς και των αγώνων πρωταθλήματος ανδρών στο τοπικό της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. από διακεκριμένη θέση.

Λόγω αλλαγής έδρας του γυναικείου τμήματος στο κλειστό γήπεδο του Ε.Α.Κ. και της περιορισμένης χωρητικότητας του παράλληλα με την μεγάλη ζήτηση που παρουσιάζουν οι κάρτες διαρκείας, θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε όπως κάνετε κράτηση άμεσα στο τηλ. 6979978652. Κάρτες διαρκείας θα διατίθεντο και στην είσοδο του κλειστού γυμναστηρίου Χανίων πριν και κατά την διάρκειά του αγώνα με την ΔΑΦΝΗ την Κυριακή 13/10…….