ΧΑΝΙΑ

Ενδιαφέροντα και σημαντικά παιχνίδια έχουμε το Σαββατοκύριακο τόσο για τις γυναίκες μας με αντίπαλο την Νίκη Λευκάδας στα πλαίσια του πρωταθλήματος Α1 εθνικής κατηγορίας γυναικών όσο και για τους άνδρες μας με αντίπαλο τον Κύδωνα στο τοπικό ντέρμπι της ΕΚΑΣΚ.

Το Σάββατο 23/11 και ώρα 21¨00 στο κλειστό γήπεδο του Κλαδισού η ανδρική μας ομάδα αντιμετωπίζει τον Κύδωνα σε ένα ντέρμπι από τα παλιά….Στόχος μόνο η νίκη που θα αποδείξει ότι μόνο τυχαία δεν είναι τα ως τώρα αποτελέσματα.

Την Κυριακή 24/11 και ώρα 12¨00 στο κλειστό γήπεδο Χανίων (ΕΑΚ) οι Γυναίκες μας υποδέχοντε την Νίκη Λευκάδας μια εκ των καλύτερων και ποιο αξιόπιστων ομάδων τα τελευταία χρόνια στον χώρο του γυναικείου μπάσκετ. Στόχος για τον ΧΑΝΙΑ αποτελεί μόνο η νίκη τόσο για βαθμολογικούς λόγους όσο και για να αποδείξουμε ότι οι δυο σερί ήττες ανήκουν στο παρελθόν. Αν και απομένουν αρκετές προπονήσεις ως το τζάμπολ του σημαντικού αγώνα αναμένεται η επιστροφή της Αγγελικής Βηντσιλαίου που τόσο έλειψε στα δυο τελευταία παιχνίδια.

Και στα δυο παιχνίδια η παρουσία των φίλων της ομάδας μας , των φίλων του μπάσκετ των Χανίων κρίνεται απαραίτητη για την επίτευξη μιας ακόμα νίκης ……………