Παρά την πολύ καλή εμφάνιση ηττήθηκε η ομάδα του ΟΑΧ EARPLUS από τον Παναθηναϊκό. Η σημερινή  σκληρή αναμέτρηση των κοριτσιών του ΟΑΧ με τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Κλαδισού ολοκληρώθηκε με νίκη της ομάδας της Ε.Καπογιάννη με σκορ 67-63.

 Στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΑΧ βρέθηκε να προηγείται με 37-32,ενώ στη συνέχεια στο τρίτο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός απάντησε με επιμέρους σκορ 20-15 για να ισοφαρίσει σε 62-62 στο τέταρτο  δεκάλεπτο ,το ματς  κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα ,με τους διαιτητές να χρεώνουν αντιαθλητικό φάουλ στην Ψυχογιού και ουσιαστικά επιτρέποντας στον Παναθηναϊκό να πάρει επιπλέον 4 πόντους και να φτάσει έτσι στη νίκη.

Σημεία κλειδιά για την ήττα του ΟΑΧ ήταν αρχικά ο τραυματισμός της  Α.Βιντσιλαίου και τα πολλά φάουλ που χρεώθηκε για άλλη μια φορά από τη διαιτησία ο ΟΑΧ.

Είναι χαρακτηριστικό πως αποβλήθηκαν οι Λίτσι  ,Bean, Σ Βιντσιλαίου. Για την ομάδα του ΟΑΧ EARPLUS  η Drummond  σημείωσε 20 πόντους παίρνοντας 8 rebound ακολούθησε η Bean με 15 πόντους και έχοντας μάλιστα 6/7 δίποντα ενώ πρόσθεσε  15 rebound και 6 ασίστ .Ακολούθησε η Boothe με 10 πόντους και 6 rebound.

Για την ομάδα του Παναθηναϊκού 20 πόντους σημείωσε η Reed Chastity  παίρνοντας  11 rebound εν συνεχεία η Mackay  13 πόντους και η Διελα  12 πόντους .