Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ Ανδρών πανηγύρισε η Αναγέννηση, η οποία επικράτησε του ΟΑΧ με 71-58. Η ομάδα μας έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία η οποία ουσιαστικά διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο για να φθάσει η Αναγέννηση στην πρώτη της νίκη.

Οι «πράσινοι» πήραν από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης τα ηνία στο σκορ και τα κράτησαν μέχρι και την ολοκλήρωση του παιχνιδιού αφού οι διαιτητές του αγώνα σε καμιά περίπτωση δεν μας άφησαν να διεκδικήσουμε επί ίσοις όροις την νίκη. Φυσικά δεν παραγνωρίζουμε το γεγονός ότι ο ΟΑΧ βρέθηκε σε μέτρια μέρα αγωνιστικά. Το γεγονός αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είχε δικαίωμα και σε μέτρια μέρα να διεκδικήσει την νίκη. Αξίζει να αναφερθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που το σύνολο του Παπαδάκη αγωνίστηκε στο κλειστό του Αρκαλοχωρίου αλλά και το γεγονός ότι η ομάδα μας δέχτηκε έξι τεχνικές ποινές………………

 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΟΑΧ 71-58 Διαιτητές: Μπανασάκης-Χιωτάκης
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-15, 14-11, 22-19, 15-13
Αναγέννηση (Παπαδάκης): Μαυρίκος 7, Ντιντάκης, Δ. Σταθάκης, Σάντια 3, Καλογεράκης 18 (3), Θ. Σταθάκης 6, Δράγαζης 14 (4), Κουτσουράδης 3 (1), Μπελεφάντης 18 (2), Ζωγραφάκης 2, Αλετράς, Μορφιαδάκης. ΟΑ Χανίων (Κατσιάνος): Αναγνώστου 4, Σαράντης 17 (1), Θεριάκης, Παπαμαστοράκης 11, Λυβιάκης 2, Χιωτάκης, Κοπίλης, Κουτσαβδής 5, Μήλας 2, Πρωτοπαπαδάκης, Παπαδάκης 7 (1), Κοντογιάννης 10.