Πειστική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι γυναίκες μας στο γήπεδο Δημ. Καλτσάς με αντίπαλο τον Αθηναικό και εξασφάλισαν την πρόκριση στους οκτώ του θεσμού για πρώτη φορά στην ιστορία μας. Επόμενος αντίπαλος μας για τον θεσμό του κυπέλλου θα είναι η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ που νίκησε τον ΠΑΟΚ και προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Από την αρχή του αγώνα καταφέραμε να έχουμε μια διάφορα με διψήφιο αριθμό πόντων αφού μπήκαμε σοβαρά στο παιχνίδι και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν επιτρέψαμε στον Ιστορικό ΑΘΗΝΑΙΚΟ να αμφισβητήσει την κυριαρχία μας. Ο προπονητής κ. Νανάκος χρησιμοποίησε όλες τις αθλήτριες που είχε στην διάθεση του προσπαθώντας να τις διατηρήσει σε εγρήγορση για την δύσκολη συνέχεια όπου ακολουθεί. Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα μας την Κυριακή 13/10 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η ΔΑΦΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί….

Αθηναϊκός-ΟΑΧ 39-87

Τα δεκάλεπτα: 5-28, 16-50, 30-66, 39-87.

Αθηναϊκός (Παναγόπουλος): Μήτσα, Κλείτσα 4, Καμμένου 6 (2), Ευμορφοπούλου 7, Κουτσιρίμπα, Τριανταφύλλου 1, Καρυοφύλλη, Χελιώτη 13, Τάρλα 2, Οικονομάκη 6, Τσιμπίδη.

ΟΑΧ (Νανάκος): Πρασιανάκη, Θεοδοσουλάκη, Λίτσι 6, Παπαδάκη 1, Βιντσιλαίου Αγγ. 9 (1), Κουφογιάννη 8 (2), Ψυχογιού 9 (3), Μπιν 7 (1), Ντράμοντ 28 (7), Μπουθ 14 (1), Βιντσιλαίου Σταυρ. 5.